FSSC 22000 version 6 Awareness Course (eLearning)

A brief one-hour online course leading to an understanding of the latest requirements of Food Safety System Certification FSSC 22000 version 6.

This course focuses on understanding the requirements and structure of FSSC 22000 6 first introduced in 2020, and the changes from the 2018 version of the standard. It covers how to use the requirements specified in the FSSC 22000 Food Safety Management System (FSMS) standard to continually improve an organization’s food safety performance.

Objective:

After completing the course, it is expected that participants will:

  • Understand the new structure of FSSC 22000 version 6;
  • Identify the key changes in version 6 of the scheme as compared to the ISO 22000:2018 standard;
  • Update their ISO 22000 knowledge to meet the FSSC version 6 requirements.

Audience:

This course is aimed at anyone who is engaged in designing, managing and or implementing a food safety management system and in particular:

  • Food safety officers;
  • Food safety team leaders;
  • Consultants;
  • Food safety implementation teams;
  • Quality managers;
  • Business executives with a desire to learn about the food safety management system.

Management Systems Training

Helse

Enhver pasient skal få den beste behandlingen verden over

HMS og risiko

​Lær hvordan du kan identifisere og jobbe med risikoelementer i dine prosesser, oppgaver og aktiviteter gjennom et av våre kurs innen HMS og risikostyring.

Kvalitetsledelse

​Kvalitet kan oppnås gjennom etablering av prosesser, måling og forbedring. DNV arrangerer en rekke kurs som dekker ulike områder av et styringssystem for kvalitet.

Miljø og energi

Offentlig bekymring for miljø- og energispørsmål, strengere miljølovgivning og økt medieoppmerksomhet stiller større krav til bedrifter i dag

Risikohåndtering

Formålet med risikostyring er ikke å eliminere risiko, men å forstå den slik at du kan dra nytte av oppsiden og minimere nedsiden.

Samfunnsansvar

Samfunnet stiller høye krav til hvordan bedrifter arbeider med og rapporterer sitt samfunnsansvar. Våre kurs setter fokus på flere områder innenfor samfunnsansvar og er praktisk rettet for at du skal kunne jobbe effektivt for en trygg og bærekraftig fremtid.

Sjømat og mattrygghet

The food and beverage industry is moving to satisfy demands from international consumers and to open new market opportunities