Næringsmiddel og mattrygghet
Forbrukerne tar mattrygghet og kvalitet for gitt. Og de burde kunne gjøre.
Forbrukerne tar mattrygghet og kvalitet for gitt. Og de burde kunne gjøre.
Konsumenter krever at mat og drikke skal være trygge, og de holder dagligvarehandelen ansvarlig for avvik. Mattrygghet, kvalitet og bærekraftige prosesser begynner med primærproduksjonen. Det er dermed nødvendig for dagligvarehandelen å jobbe systematisk med mattrygghet i alle ledd i forsyningskjedene - fra produksjon til pakking og transport – for å forhindre avvik. Ved å innarbeide et styringssystem for mattrygghet viser du at din bedrift jobber aktivt og målrettet for å sikre produksjon av trygge næringsmidler eller fôr.
Et styringssystem for mattrygghet gjennom forsyningskjeden bidrar til å sikre trygg mat og drikke.
Implementering av et ledelsessystem for mat- eller fôrsikkerhet demonstrerer ditt engasjement for en bærekraftig og sikker matkjede, konsistens, kontinuerlig forbedring og kundetilfredshet.
Vi leverer inspeksjons- og sertifiseringstjenester innen fiskeoppdrett og utstyr levert til næringen.
Fiskeoppdrett er verdens raskest voksende kategori innen matproduksjon.
Hvert steg i forsyningskjeden kan påvirke kvaliteten på sluttproduktet.
Fremhev det lille ekstra ved ditt produkt
Download our flyer
Se vår kursportefølje
Safety and quality certification programme